​Policia me një apel për Mërgimtarët


Gjatë 24 orëve të fundit disa vetura me targa të huaja të bashkatdhetarëve ishin cak i thyerjeve dhe vjedhjeve. Pas këtyre rasteve, Policia e Kosovës apelon që të bëhet kujdes dhe të mos lihen gjësende të ndryshme, të dukshme në brendi të automjeteve.

Gjatë 24 orëve të fundit ka pasur raste kur disa vetura, kryesisht me targa të huaja, pasi i janë thyer xhamat, janë kryer vjedhje nga ato, pasi janë vërejtur gjëra të ndryshme si çanta, veshje (pallto), telefona celularë, dokumentacione të ndryshme etj, të cilat janë lënë në hapësira të dukshme brenda në automjete, të parkuara në lokacione të ndryshme.

“Apelojmë tek të gjithë qytetarët, me theks të veçantë tek bashkatdhetarët, që në veturat e tyre, në pjesë të dukshme, në ulëse, të mos lënë gjëra që mund të jenë shkak që keqbërësve të thyejnë vetura për të arritur tek ato gjësende”, thuhet në apel.

Policia e Kosovës thotë se vazhdon të mbetet e përkushtuar në zbardhjen e çdo rasti, në identifikimin e çdo personi të dyshuar, me qëllim për të zbatuar synimet e saja, për të ofruar siguri dhe ambient të qetë për të gjithë si dhe për të ruajtur pronat publike dhe ato private.

Policia, falënderoi qytetarët në këtë rast bashkatdhetarët, për bashkëpunimin e treguar në të mirë të sigurisë publike në përgjithësi, e në veçanti të ruajtjes së pronës private.