A do të ketë masa shtesë, Ja çfarë thotë Ministri Zemaj


Sot në Ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj do të mbajë takim me institucionet përgjegjëse ku do të diskutohet për zbatímin e ma save kundër C0VíD-19.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media nga Ministria e Shëndetësisë.

Derisa në media u përfol se sot do të mund të merren masa shtesë ndaj C0VíD-19, Express ka mësuar nga Qeveria e Kosovës se sot nuk do të merren masa shtesë.

Nga Qeveria është thënë se gjatë takimit do të ketë propozime për gjendjen me pand eminë por jo edhe ma sa tjera.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, gjatë javës së kaluar ka thënë për Express se situata epídemíologjíke do të analizohet në baza të rregullta dhe në va rësi të asaj mund të propozohen ma sa të reja.

Zemaj kishte thënë se për momentin do te vazhdohet me ma sat që janë në fuqi dhe është ende herët të dihet se si do të vep rohet në mënyrë specífike me secilin sektor apo veprímtari në fund të vitit.