A e keni ditur që Berat Buzhala e ka gruan kaq të bukur! (FOTO)


Berat Buzhala është gazetar, politikan dhe njëri nga drejtorët e televizionit T7.

Buzhala ishte deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, anëtar në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri.

Buzhala shërben drejtor në ditoren Gazeta Express. Me poshte mund te ndiqni duke sht ypur ne re klamen fotografinë e bukur te familjes Buzhala.

Ai vazhdon të shkruaj opinione për këtë gazetë.Me poshte mund te ndiqni duke sht ypur ne re klamen fotografinë e bukur te familjes Buzhala.