A e njihni cila politikane e njohur është kjo? (FOTO)


Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjete sociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook.

Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.