A është “normal“ Nazi ?! Tregon çka ka komunikuar me Zotin! (Video)


Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.

Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti.

Sfishta e quan vetën njeri hyjnor. Thotë se Zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.