Afrikani ndjen mungesën e Sasës, Më mungon, më mbush me energji dhe…


Adriana Matoshi përfolej për nga ana profesionale, por që tani ka kthyer mediet rozë me sy kah ajo duke nisur lidhje dashurie me një djalë afrikan, shumë vite më të ri se ajo.

Dashurinë që kanë e shprehin në forma të ndryshme, herë me dhurata e herë me dedikime emocionale që i shkruajnë krahë imazheve që publikojnë.

Duke qenë që gjinden larg njëri tjetrit, ata ripostojnë imazhet e njëri tjetrit duke shkruar fjalë të ëmbla.

Së fundmi “Sasa” ndau një imazh në pizhame, të cilin e ripostoj Keithi duke e shoqëruar më emoji në të cilin tregon se është i dashuruar kokë e këmbë në të./Kosovarja/ K1iko rek1aamen dhe hsiko foton.