Ai momenti kur Valon Syla na e mëson fejën Islame! (Video)


Valon Syla na e mëson fenë!

Nëse dëshironi me e pa se Valon Syla edhe pas 15 viteve është po ai axhami që ka qënë atëherë.

Shiheni këtë insert të shkurt! Ose shiheni emisionin e plotë në youtube: Jeta në Kosovë-Shqiptarët dhe Islami. 08/12/2006