Aksίoni në veri/ Naim Maloku: O Albin Kurti!

Edhe gjenerali Naim Maloku ka reaguar pas aksίonit të Polίcisë së Kosovës dhe vendimit të Qeverisë për ndalimin e veturave me targa serbe të hyjnë në Kosovë.

Maloku përmes një postimin në Facebook, i drejtohet kryeministrit Kurti se p roblem nuk janë vetëm targat e automjeteve.

Sipas tij, h ajnia, k orrupsioni, nepotίzmi, haraçi, fajdet e sistemi i drejtësisë i degraduar, shëndetësia e arsimi janë p roblemet e Kosovës.

Ai pyet se si është e mundur në një vend të varfër të ketë kaq shumë politikanë aq të pasur?

Sipas tij, nuk mundet me i mbajt njësίtë elitë të polίcisë përjetësisht në Jarinje.

Postimi i plotë:

O Albin Kurti!

P roblemi i Kosovës nuk janë targat e automjeteve.

H ajnia, k orrupsioni, nepotίzmi, haraçi, fajdet, sistemi i drejtësisë i degraduar, shëndetësia në kolaps dhe arsimi askund këto janë p roblemet e Kosovës.