Albin Kurti për familjen Jashari: Ata dhanë gjithçka sepse e deshën lirinë për të gjithë ne


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kujtuar suImin e parë të forcave serbe mbi familjen Jashari në Prekaz të Skenderajt.

Përmes një statusi në Facebook, Kurti ka thënë se që nga ajo ditë ata jetuan dhe Iuftuan me dy parime të thjeshta e të vështira.

Kurti ka thënë se Kosovën e presin ditë të mira, për aq sa nuk i harron anëtarët e kësaj familje.

Ky është statusi i tij i plotë: