Analisti shqiptar i d ehur në studio, shikoni si flet: Kosova nuk ekzíston (Video)


Një ndodhi e pazakontë ndodhi në studiot televizive në Shqipëri, ku analisti Laert Vasili që komenton çdo herë për sítuatën dhe zhvíllimet politike, është shf aqur i de hur dhe i papërmbajtshëm duke folur lloj-lloj teo rish dhe fakte të paza konta. Edhe pse në studio nga tërroi moderatorin e emisionit, ai l ëshoi një g afë tjetër, duke deklaruar se Kosova nuk ekzíston mé póshté ndíqní vídeón nga Analisti.

“Nuk ia fal se Kosova është Shqipëri. Kosova të mbledhë tr utë e kokës. Nuk ka Kosovë, ka Shqipëri”, shprehej ndër të tjera Vasili në studio.