Angela Merkel jep Lajmin: Jemi të gatshëm ! Ja për çfarë…


Berlin, 16 dhjetor – Bashkimi Evropian më shumë do të dëshironte të arrinte marrëveshje për marrëveshjet tregtare me Britaninë e Madhe

Por është e gatshme për të gjithë skenarët, deklaroi sot kancelarja gjermane, Angella Merkel.

“Është arritur progres, por nuk ka ardhur deri tek kthesa”, tha Merkel në dhomën e poshtme të Parlamentit gjerman.

Ajo shtoi se bisedimet midis Britanisë së Madhe dhe Komisionit Evropian do të vazhdojnë deri në fund të kësaj jave.