Arbana Xharra: Kjo çka po ndodh në Kosovë veq në Çeçeni mundet me ndodhë!


Gazetarja dhe publicistja e njohur kosovare, Arbana Xharra ka komentuar ngjarjen qe ndodhi dje në qytetin e Prishtinës me Valon Sylën.

Fjala e lire eshte e garantuar me ligj, e ne dem okraci mundesh me thene cka te duash, derisa nuk e c enon jeten dhe lírin e tjetrit. Perndryshe mendesi te tílla nuk na dallojne prej sojit te çeçenit.

Ja postimi saj: