Asambleistja më e votuar e LDK-së në Ferizaj pritet të aderojë në VV


Asambleistja më e votuar në Ferizaj e LDK-së, Yllkë Neziri, pritet të aderojë sot në Lëvizjen Vetëvendosje.

Neziri është edhe anëtare e Komisionit për Buxhet dhe Financa në Kuvendin Komunal të Ferizajt.

Yllkë Neziri është vajza e ish-deputetit të LDK-së, Mehmet Neziri.

Aderimi i Nezirit pritet të kumtohet nga Lëvizja Vetëvendosje sot.