Atifete Jahjaga si zonjë e vërtetë shkon kështu e veshur në market! (FOTO)


Me kalimin e viteve vërehet qartë se sa shumë ka ndryshuar pamja fizike e Atifete Jahjagës.

Kjo bëri bujë të madhe edhe në mediet rozë, duke u komentuar mjaftë për paraqitjet e saj, shkruan “Kosovarja”.

Por përkundër pjesëmarrjes së saj në evente të ndryshme që kujdeset të tregohet si zonjë e rëndë, sot tregojë se si në përditshmëri e praktikon stilin e thjeshtë.

Duke p ozuar me një çun krahë saj, ajo po duket modeste dhe shumë simpatike./Kosovarja