Avokati shqiptar tregon çka i imponoi Biden-Putinit, jep lajmin e mirë për shqiptarët

Avokati i njohur shqiptar Spartak Ngjela, ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë ndikuar drejtpërsëdrejtë në çështjen e hapjes së negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Evropian.

Ai ka thënë se ndryshimi d rastik i politikës amerikane pas largimit të Donald Trumpit, ka lënë të kuptohet se tani çështja shqiptare në Ballkanin Perëndimor është një çështje kryesore.

Ngjela ka bërë të ditur se presidenti amerikan Joe Biden, ia ka imponuar me forcë presidentit rus Vladimir Putin se Shqipëria duhet të pranohet në BE.

Ai ka paralajmëruar se koha deri në muajin shtator 2021, pritet të jetë shumë e rëndësishme dhe në favor të Shqipërisë.

Reagimi i Ngjelës në Facebook: