Babë e bijë që u shuan në Prizren (FOTO)


Në rrugën “Durmish Asllani” në Prizren janë dëgjuar të sh tëna nga a rma e z jarrit natën e së martës. Policia e Kosovës ka njoftuar se në një shtëpi banimi janë gjetur dy t rupa të pa j etë, një zyrtar p olicor dhe një femër.

IndeksOnlinë mëson se emri i zyrtarit p olicor është Salih Mazreku dhe vajza e tij Leonita Mazreku. Po ashtu, IndeksOnline mëson nga burimet brenda h etuesisë se Mazreku ka v r arë a ksidentalisht vajzën 10 vjeçare, ku më pas ka kryer aktin e vetë v rasjes.

“Në vendin e ngjarjes janë dalur të gjitha njësitet policore përfshirë f orenzikën, ekipet mjekësore dhe prokurorin, të cilët janë duke e kzaminuar vendin e ngjarjes si dhe duke kryer h etime intensive, lidhur me r astin”, tha zëdhënësi i PK-së Baki Kelani./IndeksOnline