Bahtiri: Albin Kurti po vjen, po vjen për të qëndruar gjatë si Kryeministër i Kosovës


Gjykata Kushtetuese ka vendosur që vota e ish-deputetit Etem Arifi të shpallet e pavlefshme dhe rrjedhimisht Qeveria të bie.

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahirit ka thënë se tashmë fushata zgjedhore ka filluar, duke ftuar të hgjithë të bëhen bashkë si kurrë më parë që t’i japim Kosovës kahjen e duhur me Albin Kurtin Kryeministër.

Postimi në Facebook: