Bekë Berisha “befason“ me deklaratë, Ja çka thotë ai për Presidentin Rus Putin!


I njohur si tip sportiv dhe njeri që e pëlqen alpinizmin, deputeti i AAK-së, Bekë Berisha jo rrallë herë gjatë këtij viti ka qenë lajm në mediat shqiptare për deklaratat dhe veprimet e tij sa i përket sportit. Në një intervistë për Telegrafin me gazetaren Jehona Hulaj, Berisha ka treguar se përse pëlqen të merret me sport mé póshté ndíqní vídeón nga Bekë Berisha.

E në këtë intervistë nuk mundem t’i ikim edhe pyetjes për deklaratën që kishte dhënë Berisha për Vladimir Putinin, ku kishte thënë se “ia kishte jep veshët në dorë po të ishte më i ri”.