Bekim Jashari: Për Sami Lushtakun vetëm Jasharët e v dekur janë të mirë (Video)


Në një bisedë të aferës “Pronto” me Adem Grabovcin, Sami Lushtaku thoshte se do të ia tregojë qefin Jakup Krasniqit edhe po të ishte djali i Adem Jasharit.

Asokohe ishte befasi që një personalitet nga Drenica të kishte dikursh të tillë ndaj familjes Jashari. Por, ish koman danati i Drenicës Sami Lushtaku tashmë është futur në një betejë akuzash me njërin nga përfaqësuesit e familjes Jashari, kryetarin e Skënderajt Bekim Jasharin. Ndarjet duken të kenë qenë më të hershme.

Kjo kronikë e Klan Kosovës tregon se si Rifat Jashari nuk i jepte dorën Sami Lushtakut pas faljes së namazit të Bajramit vite më parë. P ërplasja është rikthyer sërish. Jashari e Lushtaku kanë vazhduar të hedhin kri tika e ak uza ndaj njëri-tjetrit, për angazhimin dhe aktivitetet para dhe pas luftës. Kurse, p ërplasja ka marr kahe tjetër, kur një ditë më parë në televizionin Dukagjini, Bekim Jashari ka thënë për Lushtakun se ka qenë larg vatrave ku luf tohej gjatë viteve 1998 dhe 99 në Kosovë.

Por, këto i ka mohuar Lushtaku. Ai në një përgjigje për Gazetën Express ka thënë se Jashari po e ke qpërdor emrin e familjes së tij me deklarata të tilla.