Biznesmeni ka një apel për bashkatdhetarët që kalojnë nëpër Serbi: Kujdes, kjo po ndodh atje!


Biznesmeni Burim Piraj, ka apeluar te bashkatdhetarët, të cilët kalojnë nëpër Serbi, që të mos ndalen për të marrë karburant në territorin e këtij vendi.

Ai ka thënë se po raportohet se në Serbi, në mënyrë të organizuar bandat kriminale po i prishin makinat e shqiptarëve dhe më pas u ofrojnë shërbim riparimi për të marrë para nga ata.

Piraj ka treguar se një rast i tillë ka ndodhë në Mladenovac, përcjell Bota sot.

Postimi i Pirajt në Facebook: