Blerim Latifi: o Albin, Hiqe këtë Flamur nga zyra yte, vendose një…


Profesori i filozofisë, Blerim Latifi, ka komentuar transferin që partia e Albin Kurtit, ka bërë me teologoun, Mustafë Bajramin, shkruan Gazeta Metro.

Latifi e ka cilësuar këtë bashkim të teologut Bajrami me një parti të majtë si Lëvizja Vetëvendosje, si aleancë mes ek stremístëve íslamíkë dhe atësitëve të majtë.

Ai tutje, duke cituar filozofin Pascal Bruckner, ka thënë se kjo alenacë është bashkim i urr ejtjes që majtistët kanë për kapítalízmin perëndimor me urre jtjen që ek stremístët íslamíkë e kanë për vlerat kulturore të Perëndimit.

Postimi i plotë i Latifit: