Blogerja që pritet të pushtoj skenën muzikore (VIDEO)


Anisa Veseli është aristja e re e skenës muzikore, shkruan RepublikaOnline.net

Para pak ditësh ajo pubikoj këngën e saj debutuese “Jetën tënde”, përpunim i këngës së Shkurte Gashit dhe Brunos.

Ndryshe ajo njihet edhe për videot e saj në rrjetin social “Youtube” ku ka edhe një numër të madh ndjekësish.

Anisa është në përgaditje edhe të një projekti tjetër të zhanrit “RAP” të cilin e ka paralajmëruar në “Instagram”, e që do të jetë surprizë për publikun.

Si duket skenës së muzikës po i shtohet edhe një rep-artiste, me shumë gjasë e suksesshme./RepublikaOnline.net

Për me shumë ndiqeni këngën: