Burri i Shkurte Gashit publikon letrën emocionuese kushtuar djalit të tyre


Bashkëshorti i këngëtares u bë i njohur kohët e fundit.

Këngëtarja, Shkurte Gashi e ka ruajtur jetën e saj private shumë mirë nga mediat dhe nuk është raportuar për ndonjë lidhje.

Megjithatë pas lindjes së djalit u zbulua edhe bashkëshorti i saj, Albert Limani, i cili ka publikuar një poezi që dikush i ka kushtuar djalit të tij.