Çika e Gjystes ia kalon nënës, ja çfarë foto publikon ajo!


Gjyste Vulaj njihet si një nga zërat më të veçantë që ka pasur skena muzikore. Krahas zërit ajo u dallua edhe për paraqitjet fizike, duke zbuluar shumë nga trupi i saj gjigant, shkruan “Kosovarja”. Këtë rrugë të saj duket se po ia vazhdon edhe vajza, duke lenë pa mend të gjithë me ek spozimet që i bën mé póshté mund ta shíhní fótón nga vajza saj.

Edhe sot me anë të disa publíkímeve me një veshje të hapur ek spozoj shumë nga gj oksi i saj. B ombastike dhe e zj arrtë si e ëma, apo?/Kosovarja