Çka po kërkon vetura zyrtare këto momente në Rugovë? (FOTO)


Jo rrallë kemi raportuar ku veturat zyrtare e asete të tjera shtetërore keqpërdoren nga zyrtarë shtetëror, shkruan IndeksOnline.

Nuk janë të pakta momente kur janë ‘zënë’ këto vetura duke kaluar kufirin e duke qëndruar në vende turistike nëpër Kosovës, siç është rasti që tani po paraqesim.

Bëhet fjalë për një veturë “3Z”, e cila është aktualisht në fshatin Shkrel të Rugovës, ani pse është ditë feste e pushimi.

Përveç kësaj kjo veturë është bllokuar në borë dhe pas shumë vështirësive është arritur të tërhiqet e largohet nga bora. IndeksOnline