Daut Haradinaj i uron për Vitin e Ri shokët që i ka në Hagë


Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së Daut Haradinaj, ua ka uruar festën e Vitit të Ri qytetarëve të Kosovës, teksa veçmas ka uruar miqtë e tij që sot nuk janë në Kosovë, me bindje të plotë që do të dalim triumfiues, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Kadri Veseli, Nasim Haradinaj, Jakup Krasniqi, Hysni Gucati dhe Sali Mustafa-Cali mé póshté shíhní postímín e Haradinajt.

“Urime të gjithë qytetarëve të Kosovës ky Vit i Ri. Veçmas, urimi shkon për miqtë e mi që sot nuk janë në Kosovë, me bindje të plotë që do të dalim triumfiues.