Deçanasi që priste të ja dhuronte veshkën 19-vjeçares i dëshpëruar që nuk arriti ta shpëtonte


Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se djali që kishte shprehur gatishmërinë për t’ia dhuruar veshkën 19-vjeçarës e cila ndërroi jetë pak më parë, është shprehur i mërzitur dhe i dë shpëruar që nuk ka arritur të ja shpë tonte jetën.

19-vjeçarja Nazlije Sherifi, e cila po vuante nga një sëmundje e rëndë po priste rezultatet e transplantit, por fatk eqësisht nuk arriti të mbijetonte.

“Para pak minutash ndërroj jetë vajza qe bashkëvendasi ynë Valmir Aliçikaj, i shtyer nga humaniteti për te shp etuar një vajzë 19 vjeçare doli vullnetar të ja dhuroj veshken.

E takova dhe fola me Valin sot pas vde kjes se Nazlijes,ishte i dëshpëruar e tejet i mer zitur qe nuk mundi te ja shpe toj jetën! Ngushëllime familjes!”, ka shkruar Ramosaj në Facebook, transmeton Gazeta Express.