Deputeti shqiptar i parlamentit të Cyrihut për ngjarjen ndaj Valon Sylës: Turp, Turp, Turp


Deputeti shqiptar në Parlamentin e Cyrihut, Përparim Avdili ka reaguar për su lmin ndaj gazetarit Valon Syla.

Avdili ka thënë se ata që e kanë su lmuar Sylën me sa duket nuk paskan mësuar asgjë nga vlerat perëndimore.

Sipas tij, janë të tur pshme edhe reagimet në Facebook, nga disa që i gëzohen këtij su lmi.

“TURP TURP TURP
Si duket ai qyqar qe e ka su lmu gazetarin Valon Syla ne Diaspore asgje nga vlerat perendimore te fjales se lire nuk paska mesu. Edhe me te tur pshme jane reagimet e shumekujt ne Facbeook qe i gezohet ketij su lmi dhe nuk sheh me larg se deri te hunda. Si shoqeri jemi te de shtuar nese fjala e lire, sa do qe prek ese per dike, te kundershtohet me su lme fiz ike”, ka shkruar ai.