Detajet të prekin shpirtin/ Ja pse i mori jetën burri shqiptar gruas dhe dy djemve


Fetah Zuka rreth orës 18:00 u ka marrë jetën gruas së tij, Makfiren dhe dy djemve, Arbër dhe Hamdi Zuka, e më pas edhe veten.Çifti Zuka kishte pasur mosmarrëv eshje mes tyre dhe kishin filluar diskutimet për d ivorc. Familje kishte ardhura nga Zvicra për t’i kaluar pushimet në Kosovë, ndërsa sipas familjarëve të cilët kanë folur në kushte anonimiteti babai kishte vr arë së pari njërin djalë, më pas tjetri kishte te ntuar të ikte, por që s’ia kishte dalë.

Më vonë, kryefamiljari vr au gruan dhe në fund edhe ve ten. E njëjta familje gjithashtu mësohet se nesër kishte për t’u kthyer në shtetin zviceran.