Dorëhiqet nga PDK, njëri ndër themeluesit e degës në Podujevë


Edhe një anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Podujevë, ka dhënë dorëheqje nga kjo parti.Ismet Revuçi, themelues i PDK-së në fshatin Bradash, ka dhënë dorëheqje nga të gjitha pozitat brenda PDK-së.Kjo u bë e ditur në një njoftim nga vetë ai në rrjete sociale.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar anëtar dhe struktura të Partisë Demokratike të Kosovës !
E përkrahi dorëheqjen e kryetarit të Degës z.Naim Fetahu!
Unë Ismet Revuçi që isha një ndër themeluesit e parë të kësaj partie nē kuadër të nëndegës së fshatit Bradash bashkë me të ndjerin z.Beqir Hajrizi ,jap dorëheqje nga pozita Kryetar i nëndegës!