E besoni apo jo? Dëgjojeni se çka thotë Valon Syla tani për Shqiptarët e Maqedonisë


Gazetari, Valon Syla, i shumë komentuari ditëve të fundit për shkrimin e tij of endues ndaj shqiptarëve në diasporë sot në emisionin debativ “Debat Plus” ka komentuar për su lmin ndaj tij dhe mes tjerash kur ka përmendur kërc ënimet përmes mesazheve në tel, ai ka cekur se “Këta të Maqedonisë janë mat tkqíj, ska mat kqíj se kta” mé póshté ndíqní vídeón nga Valon Syla.

Gazetari Valon Syla në “Debat Plus” ka zb uluar de taje për su lmin që është bërë ndaj tij pak ditë më parë derisa po ecte rrugës.