E besoni apo jo? Ja sa fluturime janë bë vetëm sot nga diaspora për në Kosovë


Diaspora e Kosovës nuk po pyesin për pandemi dhe po vijnë në vendlindje. Përveç me vetura, shumë mërgimtarë ja kanë mësyrë edhe me aeroplanë drejt Kosovës. Media ka siguruar listën e fluturimeve sot në drejtim të Kosovës. Vetëm gjatë ditës së sotshme janë realizuar 56 fluturime drejt Kosovës.

Ardhja e diasporës në Kosovë do të jetë një infuzion ekonomik për vendin, sigurisht do t’i bëjnë më të bukura edhe festat e fundvitit.