E dhimbshme: Ky është i ndjeri nga Prizreni, që i mori jetën djali i tij! (FOTO)


P olicia e Prizrenit ka konfirmuar rastin tr agjik ku djali i morei jetën me th*ikë babain e tij.

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit Shaban Osmanollaj, ka treguar për IndeksOnline se djali M.H 30 vjeçar ka s ulmuar babin e tij 50 vjeçar, dhe se ai nuk ka mundur t’i përballoj p lagët e marra.

Ngjarja e rëndë që ka t ronditur Prizrenin ka ndodhur pak para orës 14:00.

“Ju informojmë se sot me date 25 dhjetor 2020 rreth orës 13:55 një qytetar e ka njoftuar stacionin policor Prizren-Veri se ne lagjen Dardani, Rruga “Nazim Kokollari” eshte duke ndodhur nje rast d hune ne familje ku djali eshte duke i s ulmuar prindërit. Patrulla policore ka arrit ne vendngjarje dhe kane arestuar personin e d yshuar M. H rreth 30 vjeqar i cili e ka s ulmuar prindin e tije me th ike. Si pasoje e p lageve te marra v iktima (prindi) perkatesisht babai rreth 50 vjeqar ka nderruar jete. Emergjenca, njesite policore dhe forenzika kane dalur ne vendin e ngjarjes”, ishte përgjigja e tij për IndeksOnline.