E rëndë: Ky është i riu që vdíq në aksídent (FOTO)


Merison Zeka, është i riu që mbeti i v dekur si p asojë e një aksídenti të rëndë që ndodhi mbrëmë në rrugën Arllat-Malishevë.

24- vjeçari ishte banor i Drenasit.

Ndryshe, Polícia e Kosovës sqaroi se nga ky aksídent mbetën të l ënduar edhe 6 persona.

“Rreth orës 20:30, në rrugën Arllat -Malishevë, ka ndodhur një aksídent trafiku ku kanë qenë të përfshíra 4 automjete. Bazuar në të dhënat e deritashme, si pasojë e aksídentit janë l ënduar shtatë persona. Njëri nga personat e l ënduar nuk ka arritur t’u përballonte p lagët dhe ai ka ndërruar jetë.