Edhe pse është Ministër i Kosovës, Ja çka i bëri Policia!


Ministri i Drejtësisë të Kosovës, Selim Selimi është gjobítur pasi që nuk e ka respektuar orën polícore, duke lëvizur jashtë orarit të përcaktuar.

Këtë lajm e ka bërë të ditur vet ministri në Facebook, ndërsa theksoi se do ta paguajë dënímin. Selimi pohoi se Kosova ka një políci të respektuar dhe dënimi i shqiptuar ndaj tij dë shmon se në shtetin tonë askush nuk është mbi lígjín.

“Është i vërtetë lajmi që sot jam dë nuar për thyerje të masave qeveritare për pandeminë. Edhe pse sipas pikës 25.1 të vendimit për masa për mbrojtjen nga pandemia C0VíD-19, nga kufizimi i lëvizjes pas orës 19:00 janë të përjashtuar personeli i drejtësisë, kam pranuar ta paguaj dënímin, për shkak të sjelljes profesionale të pjesëtarëve të Polícisë së Kosovës, Gentianit dhe ekipit të tij”, ka shkruar Selimi.

Kujtojmë që Qeveria e Kosovës ka vendosur që të kufizojë lirinë e lëvizjes në Prishtinë nga ora 19:00 deri në ora 05:00 si masë parandaluese për përhapjen e Covíd-19.