Ekskluzive: Rrëfimi i dëshmitarit të dallavereve me naftën: Përzierja e saj bëhet me vaj luledielli, motorik dhe vaj të gomave (Video)


Cilësia e naftës në Kosovë shpeshherë është cilësuar shumë e dobët dhe qytetarë të shumtë janë ankuar se automjetet e tyre po u prishen. Lajmi.net ka siguruar një rrëfim ek skluziv ku një dëshmitar flet se si bëjnë përzierjen e naftës me vajra ushqimor, vajra motorik dhe vajin e gomave të d jegura duke i përzier me naftë dhe ajo i shitet qytetarëve të Kosovës /Pamje mePosht.

“Me naftën në Kosovë, për momentin, nuk është najfar kontrolli i cilësisë, e cila bëhet nëpër pika doganore. Në përgjithësi merret një mostër prej një shishes dy litra.