“Erdogan i përfshirë personalisht në shërimin e kosovarëve, të Iënduar në Ferizaj”


Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan është përfshírë direkt në shërímin e të l ënduarve në Ferizaj.

Kjo është bërë e ditur nga kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj.

“Falënderoj përzemërsisht presidentin e Turqisë, Erdoğan, këshilltarin e tij, Sabri Demiri dhe ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar, të cilët personalisht janë involvuar në këtë çështje”, ka shkruar ai në Facebook.

Postim i plotë: