Fisnik Ismaili “ofendon“ Mërgimtarët: Ai tipi vjen kha e shitet boss kishe une…


Ish anëtari i Partisë Social Demokrate dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fisnik Ismaili, ka thënë se su*lmi që i është bërë Valon Sylës dje, po e bën me mendu se ky i fundit ka pasur të drejtë në lidhje për shkrimet për një pjesë të mërgimtarëve mé póshté shíhní postímín e Fisnik Ismailit.

Me anë të një postimi në Facebook, Fisnik Ismaili ka thënë se aq sa i ka shkuar në nerva Valoni për çka ka thënë, aq po e bën me menduar se ai ka pasur të drejtë.