Franca bën veprimin e madh ndaj emigrantëve! Askush nuk e priste këtë nga francezët!


Franca ka aplikuar një formë të paçmuar shpërblimi për të gjithë emigrantët që kanë punuar në vijën e parë të rezikut gjatë pandemisë, duke u falur atyre nënshtetësinë franceze. 74 emigrantë e kanë fituar, teksa 693 prej tyre janë në fazat e finalizimit të procesit.

Ky shpërblim është i vlefshëm për të gjithë profesionistët e shëndetësisë, pastruesit e deri tek punonjësit e supermarketeve. Kjo iniciativë u njoftua fillimisht në shtator, dhe deri më tani kanë aplikuar në total 2890 persona.