Gani Geci kapet keq me Valon Sylën, i çon selam, hajde bujrum nëse ke…


Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka reaguar edhe ndaj Valon Sylës.

Syla tha se deputetja e LDK-së, Marigona Geci që foli për v rasjet e pasl uftës, është vajza e Gani Gecit i cili ka dy v rasje të konfirmuara.

E Geci nuk la gjë pa i thënë Sylës. Atë e quan gazetaruc, të shitur të PDK-së, of endues të disaporës, si dhe e vë përgjegjës për njohurinë ndaj v rasjeve për të cilat Syla tha se Geci i ka të konfirmuara.

Ky është postimi i plotë i ish-deputetit të LDK-së: