Gani Geci: L uftova 30 vjet, më duket do t’i kem edhe 10 vjet Iuftë me…


Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci, ka publikuar një fotografi në rrjetin social Facebook, me dr. Ibrahim Rugovën. Geci thotë se, atë dhe familjen e tij, kurrë nuk do ta gjejmë në të majtën ek streme dhe në patriotizmin e rr ejshëm.

Ai shton se, atë do ta gjejmë gjithmonë nga qendra e djathtë e partive politike Evropiane dhe Euroatlantike.

Geci në këtë shkrim, thotë se, ka lu ftuar për plotë 30 vjet.

Postimi i plotë: