Gani Geci: LDK është shkollë politike, individët shkojnë e vijnë


Anëtari i LDK-së, Gani Geci para zgjedhjeve të jashtëzakonshme ka bërë thirrje për elektoratin e këtij subjekti që t’i qëndrojnë besnik programit të LDK-së.Ai ka thënë se duhet të harrohen individët pa përmendur emra.

“Nuk është LDK pronë private e askujt, LDK është aset i Kosovës dhe do të mbetët për jetë e mot LDK është shkollë politike në Kosovë”, ka shkruar ai pos tjerash.

Postimi i Gecit:

Të gjitha subjektet tjera politike po presin të rriten në saje të ndarjes së elektoratit të LDK-së. Ftojë elektoratin besnik të LDK-së ti qëndrojë besnik programit të LDK-së.

Harroni individët se individët shkojnë e vijnë por ti qëndrojmë besnik programit të LDK-së si program i qendrës së djathtë.

Nuk është LDK pronë private e askujt, LDK është aset i Kosovës dhe do të mbetët për jetë e mot LDK është shkollë politike në Kosovë”.

Të gjithë e dimë se 80 % e programit të LDK-së është inkorporuar në programin qeverisës të Kurtit ,sepse LDK ka njerëz që dijnë të krijojnë program zhvillimor, të tjerët nuk kanë njerëz që dijn të bëjnë program, prandaj edhe të gjithë dëshirojnë të bëjnë koalicion me LDK-në”.