Ganimete Musliu: Nëna më la foshnje, jam rritur nga motrat


Ganimete Musliu ka qenë e ftuar në emisionin Prive. Ajo ka folur edhe për një mungesë të madhe që e ka ndjerë gjatë gjithë jetës. Vetëm një vit e gjashtë muaj pasi kishte ardhur në jetë, Ganimete Musliut i kishte v dekur nëna, ndërsa në gusht të këtij viti, Ganja do të përkujtoj 18 vjetorin e v dekjes së babait të saj mé póshté ndíqní vídeón nga Ganimetja.

“Nëna më la kur isha shumë e vogël, për mua janë kujdesur dhe më kanë rritur motrat”, zbuloi ndër tjera ajo njofton Botasot.