Gazetari Amerikan “befason“ me deklaratë, Hashim Thaçi është zotëri dhe patriot


Gazetari i njohur amerikan i “FOX News”, Geraldo Rivera, ka komentuar ak takuzën e Gjykatës Speciale për ish-presidentin e Kosovës Hashim Thaçi, shkruan Gazeta Metro.

Me anë të një postimi në Twitter, gazetari i njohur amerikan Geraldo Rivera, ka thurur lavde për ish-presidentin Hashim Thaçi, pasi këtij të fundit ju konfirmua ak takuza nga Gjykata Speciale.

Rivera ka thënë se nuk i di specifikat e ak takuzës së Hashim Thaçit, por se mund të tregojë që gjatë lu ftës ai ishte një zotëri dhe patriot që luf tonte për të mbrojtur popullin e tij.

Më poshtë postimi i plotë i tij.