Gjakovarët si ndalë as Kovídi, shijojnë festat në “Çarshinë e Vjetër”


Pavarësisht se masat qeveritare që ndalojnë grumbullimin e qytetarëve nëpër sheshe dhe hapësira tjera publike mbeten ende në fuqi, kjo si duket nuk po vlen për gjakovarët.

Disa fotografi të dërguara nga lexues të KosovaPress-it pasqyrojnë një gjendje “kaotike” në “Çarshinë e Vjetër” në Gjakovë.

Aty shihet grumbull i madh i njerëzve, duke mos pyetur fare për masat kundër pandemisë Covid-19.