Gjest i Madh i Labit për gjithë qytetarët e Kosovës


Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka bërë të ditur se ka ndarë 10.000 mijë euro për blerjen e bocave të oksigjenit për spitalet e Kosovës.

“Në mungesë të oksigjenit nëpër spitale, dua të ju njoftojë se jemi të gatshëm që t’ju ndihmojmë. Ne si Bord i Fondacionit kemi vendosur për blerjen e bocave”, është shprehur ai

“Më vije keq që i shoh lajme dhe që shkruajnë njerëzit që ka mungesë të oksigjenit nëpër spitale.

Spitalet nuk janë të panjohura për mu. |Merrem me leukemi tash e 15 vite”, ka deklaruar Tahiri.