Gjest i Madh: Labi grumbullon 70 mijë euro për dy të Iënduarit e Ferizajt


Vetëm gjatë ditës së sotme, Labinot Tahiri, ish-deputet i Kuvendit të Kosovës, grumbulloi 70 mijë euro bashkë me qytetarët në Ferizaj.

Shpërthími i b ombolës së gazit në Ferizaj ka sh kaktuar l ëndimin e mbi 40 personave.

Disa prej të l ënduarve kanë pësuar d jegie më të rëndë dhe janë në gjendje jo të mirë shëndetësore, andaj ishte i nevojshëm dërgimi i tyre në Turqi për shërím.

Katër persona arritën sot (e enjte) në Turqi, kurse edhe dy të tjerë janë në gj endje të rëndë dhe pritet që së shpejti edhe atyre t’iu mundësohet kjo gjë.

Këngëtari Labinot Tahiri ka marrë iniciativë për grumbullimin e parave për Enver Xhoklin dhe Fidan Gashin.

Ai gjatë ditës së sotme ka qëndruar në tendë në qytetin e Ferizajt dhe tani përmes një videoje ka dhënë lajmin e mirë.