Gjesti interesant i qytetarit pasi mori paratë nga Trusti!


Sot ka filluar ekzek utimi i të hollave nga Trusti në llogaritë e qytetarëve. Disa prej tyre tashmë i kanë marrë të hollat e kursimeve, raporton Express. E si për çdo gjë tjetër që ndodh në vend, edhe për paratë e Trustit kanë filluar shakatë nëpër rrjete sociale. Një qytetar ka publikuar një fotografi ku shihet se ka dalë në një lokal dhe ka porositur bakllava mé póshté shíhní postímín e qytetarit.

Në tavolinën e tij, ai ka vendosur edhe fotografinë e Kryeministrit Hoti. “Paq gjithmonë shoq”, ka shkruar ai në përshkrimin e fotografisë.