Gold AG nuk ndalet, e fton publikisht Valon Sylën në debat


Gold AG e ftoi publikisht në debat Valon Sylën. Me anë të një postimi të gjatë në Instagram, reperi Gold AG e ftoi në debat Valon Sylën.

E gjithë kjo erdhi pasi Syla e përmendi reperin në një emision, ku tha se ai e shanë, teksa po fliste lidhur me sulmin fizik që i ndodhi këto ditë.

Në atë postim, Goldi e fton Sylën në debat dhe i thotë se nuk është se ka qejf t’ia shohë fytyrën, por t’ia thotë disa gjëra në fytyrë.

Sa i përket këngës për të, Goldi tha se për të nuk ka asnjë këngë, por vetëm fakte në katër sy.