Gruaja e Elvis Naçit: E pa mundur t’i mbash lotët!


Elvis Naçi është kthyer në një nga personazhet më të njohura në Shqipëri.

Por, bashkë me të, shpesh shfaqet edhe e shoqja, Fatma.

Ndërsa Fatma ishte dukë dhënë një mesazh për gjithë shqiptarët, u ndal për një moment dhe pranoi se kur është pranë profesorit, siç ajo tha se e quan Elvisin, ka gjithnjë emocione.